I. Fürdővárosok Nemzetközi Tudományos Konferencia

Konferencia programfüzet letöltése (PDF)

Konferencia kivonat-kötet letöltése (PDF)

A Magyar Fürdővárosok Szövetsége és Szentes Város Önkormányzata 2017. április 7-én (péntek) rendezi az I. Fürdővárosok Nemzetközi Tudományos Konferenciát (H-6600 Szentes, Kossuth tér 6.).

02

A Fürdővárosok Nemzetközi Tudományos Konferenciák elindítása az 1993-ban megalakult Magyar Fürdővárosok Szövetségének régóta egyik fontos célkitűzése volt. A Fürdővárosok Nemzetközi Tudományos Konferencia célja, hogy a fürdővárosokhoz kapcsolódóan a tudásmegosztás és a publikálási lehetőség új eszközévé váljon. A konferencia a tudományos tanulmányok mellett, helyt kíván adni a fürdővel rendelkező hazai és külföldi hivatali vezetőknek, önkormányzatok polgármestereinek, fürdők vezetőinek és munkatársainak a jó gyakorlatok bemutatására is. A tudományos konferencia szervezési feladatait az alapító Magyar Fürdővárosok Szövetsége és Szentes Város Önkormányzata látja el. Az I. Fürdővárosok Nemzetközi Tudományos Konferenciára várjuk a résztvevőket, elsősorban a gazdaságtudomány, a regionális tudomány, a környezettudomány, az egészségtudomány, a földtudomány és a történettudomány területéről. Az elhangzott előadásokból a Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület kiadásában (ISBN számmal ellátott) konferenciakötet sorozatot szerkesztünk, amelybe a Tudományos Bizottság a kijelölt lektorok által elfogadott, a tudományos normáknak eleget tevő, illetve a konferencia témájához illeszkedő tudományos publikációk kerülnek beválogatásra.
Az elhangzott előadásokból a Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület kiadásában (ISBN számmal ellátott) konferenciakötetet szerkesztünk, amelybe a Tudományos Bizottság a kijelölt lektorok által elfogadott, a tudományos normáknak eleget tevő, illetve a konferencia témájához illeszkedő tudományos publikációk kerülnek beválogatásra. A tudományos publikációk adatbázisa mindenki számára szabadon hozzáférhetővé válik a következő címen: www.magyarfurdovarosok.hu
A Fürdővárosok Nemzetközi Tudományos Konferenciára várjuk a résztvevőket, elsősorban a gazdaságtudomány, a regionális tudomány, a környezettudomány, az egészségtudomány, a földtudomány és a történettudomány területéről. A konferenciára történő jelentkezés a jelentkezési lap megküldésével lehetséges.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Dr. Szabó Zoltán
a szervezőbizottság elnöke