Közgyűlés Alsópáhokon

Közgyűlés Alsópáhokon

A Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület elnökségi ülését, konferenciáját és közgyűlését 2018. május 17.-én Alsópáhokon a Kolping Hotel**** Spa & Family Resort konferencia termében tartotta.

A közgyűlés résztvevőit házigazdaként Czigány Sándor, Alsópáhok község polgármestere köszöntötte. A fürdővárosi konferencia keretében először Alsópáhok község turisztikai és kulturális értékeit Czigány Sándor, majd a Kolping Hotel**** Spa & Family Resortot Nyírő Judit mutatta be.
A Közgyűlés a Szövetség Alapszabályának és a Szervezeti és Működési Szabályzatának (SZMSZ) módosítását a Gyulai Törvényszék előírása szerint fogadta el, majd tájékoztatót hallgattak meg a Magyar Fürdővárosok Szövetsége és a Széchenyi István Egyetem közötti szerződés hatályosulásáról Dr. Szabó Zoltán ügyvezető elnöktől. Ezután a Közgyűlés két beszámolót hallgatott meg, egyiket a Szövetség 2017. évi munkatervének megvalósulásáról, másikat a Szövetség 2017. évi gazdálkodásáról szintén dr. Szabó Zoltán ügyvezető elnöktől. Molnár Áron, Algyő nagyközség polgármestere a 2018. őszi közgyűlésről és az MFVSZ 25. jubileumi ünnepségéről, Michl József, Tata Város polgármestere pedig a 2019. tavaszi közgyűlésről és a II. Fürdővárosok Nemzetközi Tudományos Konferenciáról tájékoztatott. A közgyűlés résztvevői ebéd után szakvezetéssel megtekintették a Kolping Hotel**** Spa & Family Resort fürdőrészlegét.