Közgyűlés Algyőn

Közgyűlés Algyőn

A Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület elnökségi ülését, konferenciáját és közgyűlését 2018. október 11.-én Algyőn a vendéglátó település által biztosított Faluház emeleti termében tartotta.

A közgyűlés résztvevőit házigazdaként Molnár Áron, Algyő nagyközség polgármestere köszöntötte. A fürdővárosi konferencia keretében először Kakas Béla, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke mutatta be Csongrád megye fürdőturizmusát, majd Molnár Áron polgármester Algyő fürdőturisztikai és egyéb értékeit.

A Közgyűlés először meghallgatott két bemutatkozást, először a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság (KERT) bemutatása Dr. habil. Fritz Péter elnöktől, majd a PHARMA-MEDIA Kft. fürdővárosokat érintő digitális reklámozási rendszerének bemutatását Dr. Hernyik Zoltán ügyvezetőtől. A Közgyűlés továbbá megtárgyalt négy tájékoztatót, először a Dél-Alföldi fürdővárosok 2019. évi stuttgarti bemutatkozásáról Márton Mária ügyvezető elnöki megbízottól, majd a „TELEPÜLÉSÜNK A MAGYAR FÜRDŐVÁROSOK SZÖVETSÉGE TAGJA” közúti jelzőtáblákról, a tagok budapesti UTAZÁS 2019 kiállításon való kedvezményes részvételi lehetőségéről és a Szövetség 2019. évi gazdasági- és munkatervéről Dr. Szabó Zoltán ügyvezető elnöktől. Végezetül a Felügyelő Bizottság elnökének, Dr. Gubacsi Enikőnek a lemondását és a beszámolót a Felügyelő Bizottság tevékenységéről tárgyalta meg a Közgyűlés.

A közgyűlés résztvevői ebéd után szakvezetéssel megtekintették a Borbála Gyógyfürdőt.