Magyar English Deutsch
Köszöntő Hírek Alapszabály         Adatok
 Belépési információk Hirdetési információk Elérhetőség Impresszum
Tagtelepüléseink:
Algyő
Alsópáhok
Békés
Berekfürdő
Bogács
Bükfürdő
Bükkszék
Cserkeszőlő
Csongrád
Dávod
Esztergom
Gárdony-Agárd
Gyomaendrőd
Hajdúböszörmény
Hajdúszoboszló
Harkány
Hegykő
Jászapáti
Kapuvár
Kisbér
Kiskunhalas
Komárom
Körmend
Lipót
Makó
Marcali
Mátraderecske
Mezőkövesd
Mezőtúr
Mórahalom
Mosonmagyaróvár
Nagyatád
Szentes
Szigetvár
Szombathely
Tamási
Tiszaújváros
Túrkeve
Vásárosnamény
Zalakaros


 

Magyar FürdővárosokGrand Hotel GLORIUS - MakóHajdúszoboszló


   Kisvárda 19.000 lakosú város Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Rétköz és a Nyírség peremén fekszik. Nyíregyházától észak-keletre (45 km) a 4-es számú főút mellett.

   Kisvárda a környék kulturális, oktatási és gazdasági központja. A vár és a termálvízű gyógyfürdő kiemelkedő idegenforgalmi szerepet és lehetőséget ad a településnek.

   Az újjáépített VÁRFÜRDŐ-ben számtalan élménnyel lehet gazdagabb! Az új medencék és az élményelemek (csúszdák, hullámmedence, sodrófolyosó, stb.) minden korosztály számára kikapcsolódást nyújtanak.

   A strandon egy 50x25 méteres feszített víztükrű úszómedence, egy pancsoló gyermekmedence,többrészes élménymedence, valamint 40-42 Celsius fokos termál- és gyógymedence áll vendégeink rendelkezésére.

   A nyári szezont követően a TANUSZODA épületéhez kapcsolódó fedett termál gyógyvízű medencével, jakuzzival, gyermek- medencével, szaunával, száraz- és nedvesgőzfürdővel, frissítő masszázzsal várjuk a vizet kedvelőket.
   Az itt táborozó csoportok részére rossz idő esetén térítés- mentesen biztosítunk sportolási lehetőséget a Kht. kezelésében lévő TORNACSARNOK-ban, ahol 40x20 méteres parkettázott küzdőtéren labdajátékokra, valamint kondicionáló terem használatára, asztali teniszezésre és sakkozásra van lehetőség.

   A Várfürdő, az Uszoda és a KEMPING a város észak-nyugati részén 4 hektáros zöldövezetben helyezkedik el, és megközelítőleg 150-200 sátor befogadására alkalmas.
   Ezen egységünkben egyaránt szállást foglalhatnak lakókocsival, lakóbusszal, kerékpárral, motorral érkező turistáink.

   Ajánljuk a Kht. kezelésében levő Vár Hotel-Motel-Bungalowt, amely alkalmas családok és nagyobb létszámú csoportok fogadására, valamint diákok táboroztatására egyaránt. Zárt területen, kis halastóval, a Várfürdő közvetlen szomszédságában.
 
H-4600 Kisvárda, Városmajor u. 43. • Tel.: 00 36 (45) 420-063 • E-mail: admin@iszckht.ehc.hu • Web: www.varfurdo.eu